کد خبر 535529
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۴

رئیس سابق رسانه ملی نوشت: در سریال کیمیا مشخصاً نگران نقش شهید محمد جهان آرا سردار بزرگ خرمشهر بودم که خوشبختانه آقای حامد بهداد با درک عمیق از ویژگی‌های این شخصیت و اجرای حرفه‌ای و دیالوگ‌های پخته، آن را به خوبی ایفا کرد.

به گزارش مشرق، عزت الله ضرغامی، رئیس سابق رسانه ملی در کانال تلگرامی اش نوشت: مجموعه تلویزیونی «کیمیا» با نمره قبولی در جذب مخاطب در زمان طولانی، پس از 110 قسمت به اتمام رسید. از همه‌ی دست اندرکاران تولید آن ممنونم.

مهمترین شاخصه‌ی موفقیت سریال‌های تاریخی، برخورداری از قصه‌ی خوب و فیلمنامه‌ی جذاب است تا در کنار آن؛ حوادث و رویدادهای تاریخی به درستی روایت شود.

آقای ‌بهبهانی‌نیا با نگارش سریال کیمیا اوج توانمندی و تعهد به سرزمین مادری‌اش خرمشهر را به اثبات رساند و انصافاً آقای جواد افشار کارگردان موفق و خستگی‌ناپذیر که افتخار جانبازی دوران دفاع مقدس را دارد نیز، به زیبایی آن را به تصویر کشاند.

در طول ماه‌های گذشته مردم ارتباط خوبی با این سریال برقرار کردند و نسل‌های جدید با واقعیات دوران قبل از انقلاب و دفاع مقدس به خوبی آشنا شدند.

همه‌ی عوامل تولید این سریال به ویژه بازیگران حرفه‌ای از نسل‌های مختلف سینما و تلویزیون با عشق و علاقه و اعتقاد، کار بزرگی را به اتمام رساندند.

مشخصاً نگران نقش شهید محمد جهان آرا سردار بزرگ خرمشهر بودم که خوشبختانه آقای حامد بهداد با درک عمیق از ویژگی‌های این شخصیت و اجرای حرفه‌ای و دیالوگ‌های پخته، آن را به خوبی ایفا کرد.

خانم مهراوه شریفی‌نیا هم؛ شایستگی‌های خود را به اثبات رساند و از پس یک کار طولانی و پرافت‌وخیز موفق بیرون آمد. انشاءالله هیچوقت هم پیر نشوند تا گریمورها برای نقش‌‌های جوانی ایشان دچار زحمت نشوند! (از باب مطایبه)

تولید سریال کیمیا که بر اساس سیاست تولید سریال‌های طولانی (غیر اپیزودیک) در سالهای گذشته آغاز شد، مرهون تلاش ارزنده آقای مسعود صباح مدیر گروه فیلم و سریال شبکه دو، آقای علی‌بخشی‌زاده مدیر شبکه 2 و آقای علی دارابی معاون وقت سیماست. اجرکم عندالله
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ناشناس آذری ۱۶:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    0 0
    همچین استقبالی هم از سریال کیمیا نشده، الکی سر و صدا نکنید.
  • ۱۷:۱۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    0 0
    مثل کارنامه درخشان خود ضرغامی
  • ۱۸:۳۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    0 0
    نمره قبولی .....!! در کلاسی که همه نمره 7 به پائین میگیرند نمره 10 نمره قبولی خوبی است ! نه آقا عزت .....؟!
  • یک فقیر بی سواد بی هنر بی پارتی ۱۸:۳۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    0 0
    منم چون همه چیز گل و بلبله و از همه کس تشکر می کنم
  • ۱۸:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    0 0
    من و خانواده ام دیدیم و خوب بود جسارتا"گ برخی اینقدر سریال های ترکی دیدن دیگه سریال ایرانی رو براشون چون خشونت و شر... و شه..... نداره ارزشی هم ندارد .. هموطنمون ساخت دیدیم و لذت بردیم درغیر اینصورت نمیدیدیم که الان غربزنیم.
  • ۰۰:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    0 0
    نمره قبولی؟!
  • ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    0 0
    کیمیا یک هجوم زیر جلدی و مخفی فمنیسم به ارکان انقلاب بود. مسئله انقلاب و جنگ یک پوشش پاچه خارانه برای کسب مجوز ، و تسهیل نفوذ درا افکار عمومی با گمراه کردن نظام بود. در کیمیا ظاهری از انقلاب نمایش داده شد اما انگار داستان کیمیا پررنگتر از داستان انقلاب بود. اهداف انقلاب و بانی آن هیچ رنگی در کیمیا نداشتند ، و گویی تمام معضلات کشور در حال انقلاب به اندازه کیمیا مشکل و شکوه نداشتند که به تصویر کشیده شوند. همچنین مسائل جنگ که آنها هم پوشش گمراه کننده ای برای اهداف فمنیستی سریال داشتند. در واقع مسئله انقلاب و جنگ دو موضوع کاملا حاشیه ای بدون پرداختن به عظمت و پیام آن بود بطوری که تمام شکوه و عظمت و قداست در این سریال فقط به کیمیا داده شده بود و او به تنهایی بود که کانون درد و مشکلات بود و به تنهایی بار انقلاب و جنگ و هدایت آنرا به دوش میکشید تا بدین گونه ترحم و حمایت تماشاچی را برای خود گدایی کند، واحساسات فمنیستی را تا به قداست کشیدن کیمیا تحریک کند. کیمیای انقلاب و کیمیای جنگ و کیمیای هنرمند ، کیمیای درد کشیده و خلاصه زنی برای همه فصلها محور اصلی این سریال به شدت فمنیستی و ضد انقلابی در لفافه نشان دادن صحنه های از انقلاب و جنگ بود.
  • ۰۹:۲۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    0 0
    مشرق... چرا نظریات مردم رو حذف میکنی؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس